Despre Noi

Companie - Cine suntem?

Compania a luat nastere din preocuparea noastra de a oferi clientilor nostri calitate si profesionalism in transportul intern si international de marfuri. Suntem eficienti, pragmatici, clari, si onesti. Intreaga noastra activitate si relatiile de afaceri sunt bazate invariabil pe reguli etice acceptate la nivel international. Organizam atat transport intern pe teritoriul Romaniei, cat si transport international de marfa pe intreg teritoriul Uniunii Europene la cele mai mici preturi.

Compania noastra este formata dintr-o echipa tanara de profesionisti care se imbina armonios cu oameni experimentati in transporturile internationale de marfuri. Toate transporturile internationale de marfuri efectuate de noi sunt asigurate si monitorizate atent de catre personalul de la sediul nostru central pentru ca graficele de timp sa fie respectate si marfurile sa ajunga la destinatie in intervalul stabilit.


Parc Auto


Istoric


Ce spun clientii?

  • Am colaborat cu echipa Transporta-Marfa.ro in mod constant si pot sa spun ca profesionalismul si atentia la detalii sunt principalele motive pentru care sunt multumit de fiecare data.

    Sebastian PopescuDirector Achizitii - SC GLOBAL MODE SRL

  • Ma declar extrem de multumit de echipa Transporta-Marfa.ro, echipa cu care am avut placerea sa lucrez in multe ocazii in calitate de director logistica a unei companii multinationale. Pot spune ca orice transport este tratat cu maxima seriozitate si de fiecare data marfa a fost livrata in conditii excelente si foarte important, in termenul prevazut in contract.

    Cristian VasileDirector Logistica - CocaCola Romania